Handelsstraat 61, 1840 Londerzeel
Schoorsteenvegen
25
jaar
Ervaring
Uw Schoorsteen laten vegen door de echte professionals!

Schoorsteenvegen is natuurlijk niet het gemakkelijkste werk om zelf te doen en niet zo veilig, maar het is wel noodzakelijk dat het minimum een keer per jaar gebeurt. Wij nemen graag dit vervelende klusje voor u uit handen. Onderhoud van de schoorsteen is belangrijk omdat tijdens het stoken onverbrande deeltjes (roet) vast plakken op de wand van het rookkanaal. Door die deeltjes komt er een soort teerachtige laag aan de binnenkant van het rookkanaal die ook nog eens erg brandbaar is. Wij zijn actief door het hele Vlaanderen en kunnen gemakkelijk even bij u langskomen, ook bij u in de buurt (transportkosten 35€ excl. btw). Bent u niet tevreden over uw rookkanaal? Wij voeren ook rookkanaalinspecties en trekmetingen uit, zodanig dat  u zelf nergens om hoeft te denken en zorgeloos kan stoken. Op het onderstaande contactformulier kunt u uw gegevens invullen. Wij nemen vervolgens contact met u op voor het maken van een afspraak.

BEWORX schoorsteenveger

U zoekt naar schoorsteenveger? Dan mag u stoppen met verder te zoeken want bij schoorsteenveger Beworx bent u aan het juiste adres. Wij werken met alle soorten schoorstenen en bieden een de beste service tegen aantrekkelijk tarief. Werkzaamheden die wij met een glimlach voor u uitvoeren zijn:

Herstellen van uw schoorsteen (Voegwerk)
Schoorsteenvegen
Schoorsteeninspectie
Dakontmossing
Dakpannenreiniging
Zonnepanelen reinigen
Vogelnest verwijderen en afdicht met een rooster
Voorkom schoorsteenbrand!
Bij de verbranding van hout, pellet of kolen komen er onverbrande deeltjes in het rookkanaal terecht. Deze deeltjes plakken zich uiteindelijk aan de wand van uw schoorsteenkanaal. Op den duur ontstaat er een brandbare laag. Deze aanslag kan dus gaan branden met een schoorsteenbrand als gevolg. Schakel een ervaren schoorsteenveger in die u kan helpen dit soort probleem te voorkomen voordat u de brandweer moet bellen! Beter voorkomen dan genezen!

Uw schoorsteen versleten? of heeft u waterinsijpeling door uw schouw?

Bij Beworx bent u aan het juiste adres, bij ons kunt u voor volgende diensten terecht:

  • Schoorsteen voegwerk herstellen
  • Schoorsteen afbreken en het dak afsluiten
  • Schoorsteen afdekken met rooster tegen vogels
  • Schoorsteenafdekplaat (roestvrije staa)
  • Zuigkap
  • Schoorsteenkap
  • Schoorsteen afbreken en nieuwe metselen
  • Deksteen Schouw

Waarom Beworx?

Omdat wij uitsluitend de beste schoorsteenvegers in dienst hebben genomen, die met de nieuwste technologie en met een creatieve aanpak de problemen oplossen. Door voor ons te kiezen werkt u met de beste vakmannen met de beste kwaliteit en top service. Onze techniekers zijn continu op de baan en hebben voldoende voorraad en gereedschap mee om de klus vandaag nog te doen!

Call Now Button