Handelsstraat 61, 1840 Londerzeel

WELKom bij beworx bv! 
uw Betrouwbare partner voor al uw renovatieprojecten!

Bouwen is een persoonlijke verhaal voor zowel de bouwheer als aannemer, daarom helpen we u graag op een persoonlijke manier. Bij Beworx bouwt u stressloos.

Beworx is een familiebedrijf waarin de zaakvoerder Daniel en de vakmannen hun passie voor het vak realiseren op uw project. Wij staan garant voor een persoonlijke begeleiding en betrokkenheid vanaf de prijsofferte tot aan de oplevering van uw opdracht.

Een goed voorbereid project heeft de beste kans om een mooie eindresultaat te bereiken. Onze prijsoffertes zijn  transparant en duidelijk. Bovendien staan we garant voor al onze afspraken. Wij werken met materialen met het Benor kwaliteitslabel.

Wij zijn continu bereikbaar tijdens uw project en tegelijk ook de uitvoerders van de werken op de werf communiceren zeer snel om alle veranderingen van uw project live op te volgen en indien nodig te corrigeren . Ook werken die onze onderaannemers uitvoeren, volgen we persoonlijk op. U hoeft dus geen verschillende personen te contacteren.

Onze missie is om onze ervaring en vakmanschap aan te wenden om uw project met de beste resultaat te vervolledigen.

Een tevreden klant is ons doel!

Klant is koning !

Wij streven naar een hoge klanttevredenheid door het maken van solide, betrouwbare en innovatieve oplossingen voor al onze klanten. Dit wordt vaak gewaardeerd door onze klanten op social media en googlemaps. Ook dit jaar zijn wij weer enorm trots op de resultaten uit het klanttevredenheidsonderzoek!

01
Renovatiewerken

Verbouwen of renoveren, Maar hoe begin je eraan?
Soms zijn verbouwingen noodzakelijk door ouderdom, zoals  bvb. nieuw dak, gevelrenovatie, binnen en buitenschilderwerken maar je hebt ook de renovaties die nodig zijn om huizen een nieuwe look te geven en de waarde te laten stijgen, zoals een renovatie van de keuken of badkamer, verbouwing van de trap, bijbouwen veranda, zolder bewoond maken. En natuurlijk wil je wel vakmannen over de vloer te hebben.

02
dakwerken

Wanneer je huidige dakbedekking aan vervanging toe is of je hebt een zware schade opgelopen , kan je deze laten vernieuwen. Dit kan op drie manieren: de oude dakbedekking verwijderen en een nieuwe plaatsen of met een overzetdak  of volledig nieuwe dakconstructie plaatsen.

De eerste tweede mogelijkheden zijn goedkoper dan een volledige nieuwe dakconstructie laten plaatsen.

03
schilderwerken

Om je interieur een nieuwe look te geven en op te frissen mogen schilderwerken zeker niet ontbreken. Het aanbrengen van verse kleuren heeft een groot impact op je interieur. Schilderwerken kan je laten uitvoeren door een professionele schilder die gebruik maakt van een spuitmachine of je kan beginnen met een borstel en verfrol.

Bent u binnenkort van plan uw schilderwerken onder handen te laten nemen? Dan bent u bij Beworx aan het juiste adres

04
Dak reinigen en Dak coaten

Dakontmossen, hoe werkt het?

Bij de meeste soorten pannen zal het dak reinigen Beworx gedaan worden met behulp van een hogedrukreiniger. In sommige gevallen zijn chemische reinigingsmiddelen nodig bij dakontmossing. Bij extreem vuil dak moet eerst afval, zoals takken, de mos en bladeren verwijderd worden, alvorens de hogedrukreiniger erbij wordt gepakt. In sommige gevallen speciale reinigingsmiddelen gebruiken is ook noodzakelijk. Indien uw dak geteisterd wordt door mos en alg, zullen onze dakreinigers het mos verwijderen met de hoogdrukreiniger en ten slotte een dakcoating  spuiten.

05
schoorsteenvegen en herstellen

Tijdens het stoken van uw kachel of open haard komen rookgassen vrij. Deze rookgassen laten stof en roetdeeltjes achter op de binnenwand van uw schoorsteen. Op den duur vormt zich een dikke roetlaag in uw schoorsteen. Dit brengt risico’s met zich mee zoals het ontstaan van schoorsteenbrand of vergiftiging. Laat daarom minimaal ene keer per jaar uw schoorsteen vegen! Alle verzekeringsmaatschappijen hebben als voorwaarde in hun polis opgenomen dat u een bewijs hiervan moet kunnen voorleggen.   Beworx heeft heel veel kennis op dit gebied – Wij hebben gediplomeerd en geschoold vakmensen in dienst.

06
betonboringen

Bij Beworx diamantboringen bent u aan het juiste adres voor betonboren in heel Vlaanderen. Wij bieden vakkennis die gebaseerd is op jarenlange ervaring. Wij bezitten over alle diploma’s als bedrijf, ook onze medewerkers uiteraard. Ook beschikken wij over  professionele HILTI apparaten en statieven en zijn wij goed geëquipeerd  op alle situaties. Doordat wij altijd zeer zorgvuldig werken kunnen we u ook op dit gebied alleen het voordeel geven. Zo werken wij op een manier die u zo weinig mogelijk overlast geeft. Dit doen we onder andere door het gebruik van trillingvrije materialen. Dankzij onze gespecialiseerde gereedschap kunnen we ook in speciale plekken en hoeken voor u diamantboren

25

Jaar

Ervaring

Dakwerken. Binnen en Buitenrenovaties. Zandstralen. Gevelwerken. Ontmossingen en Coating. Diamantboren. En veel meer bij 1 aanspreekpunt – BEWORX
7/7 Beschikbaarheid

Wij zorgen dat al onze klanten op ons kunnen rekenen, ook bij dringende depannages!

Certificatie

Gediplomeerde vakmannen!

HERSTELLING, NIEUWBOUW PROJECT, RENOVATIE?
Bel gerust
+32 488 57 15 40
BEWORX

Waarom kies je voor ons bedrijf?

betaalbaar

Je kan bij Beworx terecht voor betaalbaar en professioneel advies, een oplossing voor al jouw bouwproblemen, renovaties  en veel meer..

snel en efficiënt

Beworx staat garant voor snelle communicatie en begeleiding van uw project van A tot Z.

gratis prijsofferte

Wij maken prijsoffertes op maat, rekening houdend met alle details .

Realisaties
Laatste nieuws
beworx blog
maak online AFSPRAAK

EN krijg 25€ korting

Bent u opzoek naar een bouwbedrijven regio Londerzeel? Stop met verder te zoeken. U heeft uw bouwbouwbedrijf gevonden! BEWORX is een algemene bouwonderneming in Londerzeel en in heel Vlaanderen. Als bouwonderneming zijn we gespecialiseerd in dakwerken (hellende daken, platdak), binnenrenovatiesverbouwing- en renovatiewerkengevelbekledingafwerking (gyprocwerken, pleisterwerken, zolder en dakisolatie, roofing, EPDM enz.) dakontmossing en coating, Dakgoten, voegwerk herstellen, Schilderwerken, diamantboren, zandstralen, Schoorsteen vegen en herstellen en totaalprojecten zoals woningbouw en aanbouw. Als u op zoek bent naar een betrouwbare pertner, moet u dus zeker bouwbedrijf  Beworx contacteren.

Call Now Button