Welkom bij Beworx!

Ontdek Beworx, uw expert in bouw- en renovatieprojecten. Als familiebedrijf met jarenlange ervaring zetten wij ons vol passie in voor elk project.

Onze Diensten

Van dakwerken tot schilderwerk, Beworx biedt een veelzijdig dienstenpakket. Onze vakmensen werken met topmaterialen en oog voor detail

Kwaliteit voorop

Bij Beworx staat kwaliteit centraal. Wij garanderen betrouwbaarheid, vakmanschap en persoonlijke aandacht, met als doel: een tevreden klant.

Neem contact op

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor advies of een heldere offerte geen onverwachte kosten. 

Betonwerken

Betonwerken als fundament voor duurzame bouwprojecten

De vastheid en duurzaamheid van beton zijn ongeëvenaard, waardoor betonwerken essentieel zijn voor elk bouwproject. Beworx, als vooraanstaande expert in betonconstructies, verzekert topkwaliteit bij het realiseren van betonfunderingen, vloeren en constructieve elementen. Door precisie in het productieproces en vakkundige plaatsing, verzekeren we een fundament dat de tand des tijds zal doorstaan.

Technische expertise in betonstorten

Professionele betonwerken vereisen een technisch inzicht in bijvoorbeeld het storten van beton. Hierbij is het essentieel rekening te houden met zaken zoals het consistentiebereik en de druksterkte. De sterkteklasse van het beton, afgestemd op de verwachte belasting, wordt minutieus gekozen door onze experts van Beworx. Met de juiste verhoudingen van water, cement, zand en grind, streven we steeds naar het optimale mengsel voor iedere specifieke toepassing.

Voorkoming van betonproblemen

Onvolkomenheden zoals betonrot, scheurvorming en carbonatatie kunnen de integriteit van de constructie aantasten. Beworx zorgt voor preventieve maatregelen en een uitgekiende samenstelling van het betonmengsel om dergelijke problemen te voorkomen. Dit garandeert een langere levensduur en verminderde noodzaak voor onderhoud, wat resulteert in kostenbesparing voor de opdrachtgever.

De toegevoegde waarde van Beworx in uw regio

Betonwerken door Beworx bieden toegevoegde waarde door niet alleen aandacht aan het bouwproject zelf te besteden, maar ook rekening te houden met de specifieke vereisten en omstandigheden in uw regio. Voor bedrijven in uiteenlopende sectoren zijn onze betonwerken een duurzame investering die bedrijfsprocessen op de lange termijn ondersteunen. Onze projecten zijn doordrenkt met lokale kennis en expertise, wat leidt tot constructies die perfect zijn afgestemd op de regelgeving en het klimaat in uw gebied. Concluderend biedt Beworx een indrukwekkend portfolio van betonwerken die kwaliteit, efficiëntie en technische verfijning uitstralen. Of het nu gaat om industriële projecten, commerciële infrastructuren of private constructies, met Beworx bent u verzekerd van een betonen fundament dat staat als een huis. Onze gedetailleerde aanpak en technische kennis waarborgen de realisatie van duurzame, stevige en betrouwbare betonstructuren voor ieder project.

Als totaalaannemer in renovatie staat Beworx voor u klaar met volgende specialiteiten: Compleet bezettingswerk. Gewapend betonvloer. Vloerisolatie en chapewerken. Muur en plafondisolatie. Elektriciteitswerken. Vloerwerken, vloertegels & laminaat. Vervangen van Deuren en ramen herstellen en vervangen. Alle soorten Gyprocwerken.

google reviews

Thomas Bangels
2023-12-05
Wij zaten met een lek dichtbij onze elektrische installaties. Beworx is snel kunnen langskomen en heeft dit zeer goed opgelost. Telefonisch waren ze goed bereikbaar. Zowel de zaakvoerder als de dakwerkers waren steeds vriendelijk.
Mathias De Smet
2023-04-21
Telkens zeer responsief. Snelle, correcte en vriendelijke service! Wij zijn zeer tevreden!
Marina Pak
2022-12-28
Профессионалы в своей работе, качественная работа, самое главное, все оставляют в чистоте после окончания работ, спасибо Аслан и Анатолий! Absolute aanrader!
Josse Roger
2022-08-07
Snelle en zeer correcte service.
C Catala-De Schepper
2022-06-06
Snelle opvolging (contact, offerte, plaatsbezoek, uitvoering werken), goede opvolging, correcte feedback, professioneel en proper afgewerkt
Dimi
2021-11-24
Perfecte snelle service, vakkundige werkmannen en correcte opvolging. Thanks Aslan

wij werken onder andere met:

Stap  voor stap Offerte aanvraag

01

AANVRAAG OFFERTE

Na uw offerteaanvraag plannen we een afspraak op uw locatie. We bespreken uw wensen en beoordelen de situatie, om een nauwkeurige offerte op te stellen.

02

DUIDELIJKE OFFERTE

Onze offerte bevat gedetailleerde informatie over de gebruikte materialen en de kostenstructuur. We garanderen volledige transparantie in onze prijsopgave 

03

AKKOORD & START

Na goedkeuring van de offerte, informeren we u gedetailleerd over de uitvoering, de planning en onze aanpak. U heeft één vast aanspreekpunt tijdens dit project

Contact