Handelsstraat 61, 1840 Londerzeel
over ons
Beworx – over ons.
over ons
Beworx is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in algemene bouwwerken, dakwerken en renovatiewerken, ook doen wij dak ontmossingen en dakcoatings, zandstralen en betonboringen en veel meer. Het bedrijf is gestart in 2014 door Daniel en Aslan. Door de gestegen groei is het team uitgebreid tot een 12-tal vakmensen en toffe medewerkers. Elke dag is een nieuwe uitdaging voor ons die we met vol enthousiasme en met passie  aanpakken!

Onze bouwactiviteit is opgesplitst in het plaats bezoek voor offertes, bouwen of renoveren naar de wens van de klant, realisatie van totaal projecten van A tot Z  en het zoeken naar betrouwbare samenwerkingen voor realisatie van verschillende bouwprojecten.

Beworx biedt de volgende diensten aan:
  • Eigen ontwerpdienst met een gratis prijsofferte
  • Eigen vakmensen voor  ruwbouw,  timmerwerken,  dakbedekking en gevelrenovaties.
  • Dagelijkse opvolging van de werven door de zaakvoerder zelf.
  • Beperkt aantal werven, zodat de deadlines gerespecteerd kunnen worden.
  • Professionele  prijsberekening zodat u geen verrassingen te wachten staan na de uitvoering.
  • Gegarandeerd 1ste klasse kwaliteitsmaterialen.
bouwen aan de toekomst
beworx

Ons werkgebied

Onze focus ligt op  bouwactiviteiten  in de provincies Oost- en West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Uiteraard werken wij ook in het Brusselse!

onze missie

BEWORX B.V. is jarenlang actief in de bouwsector waarbij Kwaliteit, Flexibiliteit en Betrouwbaarheid onze belangrijkste richtlijnen zijn. Samen met onze klanten willen wij een extra waarde creëren, waarbij de klant altijd centraal staat en waar de volgende generatie ook gebruik van kan maken. Onze missie is het samen bouwen aan een toekomst voor betere woon-, werk- en leefomgeving.

1
Kwaliteit
2
Flexibiliteit
3
Betrouwbaarheid
onze talenten

Voor verschillende redenen moeten de sommige opdrachten zeer snel en tegelijker tijd met zorg uitgevoerd worden. Beworx garandeert snelle en professionele aanpak en de beste eindresultaat.

Onze werkmannen zijn zeer gemotiveerd en nemen elke klus met grootste verantwoordelijkheid  en met oog op details. De werkmannen volgen continu opleidingen om mee met de tijd te zijn en allernieuwste technologieën te kunnen toepassen op ieder werf.

Steeds gaan wij voor de beste kwaliteit -en prijsgarantie. Beworx werk zeer flexibel zodanig dat de klant zelf kan beslissen om bvb. materialen zelf te bestellen of mee helpen en dit soort combinaties zijn altijd leuk voor ieders budget.

Op Beworx kunt altijd rekenen voor de professionele prijsofferte.

aarzel niet om ons te contacteren
bel 7/7
+32 488 57 15 40
onze recentste
Projecten
Hieronder kunt u de door ons gerealiseerde projecten en opdrachten terugvinden.
Call Now Button