Over Ons

Over Beworx

Beworx BV, gevestigd in Londerzeel, is een dynamisch en veelzijdig bedrijf dat gespecialiseerd is in een breed scala aan bouw- en renovatiewerkzaamheden. Met meer dan 25 jaar ervaring in de sector, staat Beworx bekend om zijn deskundigheid in dakwerken, binnen- en buitenrenovaties, zandstralen, gevelwerken, ontmossingen en coatings, diamantboren en veel meer.

Deskundigheid en Vakmanschap

Als een betrouwbare partner voor al uw renovatieprojecten, biedt Beworx professioneel advies en oplossingen op maat die voldoen aan de specifieke behoeften en wensen van elke klant. Het familiebedrijf, geleid door zaakvoerder Daniel en zijn team van gepassioneerde vakmannen, legt de nadruk op een persoonlijke benadering bij elk project.

Klanttevredenheid en Betrouwbaarheid

De klant staat centraal bij Beworx, wat wordt weerspiegeld in hun streven naar hoge klanttevredenheid. Dit wordt bereikt door het leveren van solide, betrouwbare en innovatieve oplossingen. De waardering van klanten blijkt duidelijk uit positieve beoordelingen op social media en Google Maps. Beworx onderscheidt zich door hun snelle communicatie, efficiënte projectbegeleiding en het bieden van transparante, op maat gemaakte prijsoffertes.

Beschikbaarheid en Kwaliteit

Met een 7/7 beschikbaarheid, staat Beworx altijd klaar voor hun klanten, zelfs voor dringende depannages. Het bedrijf werkt uitsluitend met gediplomeerde vakmannen en materialen met het Benor kwaliteitslabel, wat hun commitment aan kwaliteit en betrouwbaarheid onderstreept.

Missie en Visie

In het hart van Beworx ligt de missie om ervaring en vakmanschap aan te wenden om elk project tot een succes te maken. Of het nu gaat om een herstelling, een nieuwbouwproject of een renovatie, Beworx is uw betrouwbare partner voor al uw bouwbehoeften in Londerzeel en heel Vlaanderen. Met Beworx bouwt u stressloos, wetende dat uw project in deskundige handen is.

google reviews

Thomas Bangels
2023-12-05
Wij zaten met een lek dichtbij onze elektrische installaties. Beworx is snel kunnen langskomen en heeft dit zeer goed opgelost. Telefonisch waren ze goed bereikbaar. Zowel de zaakvoerder als de dakwerkers waren steeds vriendelijk.
Mathias De Smet
2023-04-21
Telkens zeer responsief. Snelle, correcte en vriendelijke service! Wij zijn zeer tevreden!
Marina Pak
2022-12-28
Профессионалы в своей работе, качественная работа, самое главное, все оставляют в чистоте после окончания работ, спасибо Аслан и Анатолий! Absolute aanrader!
Josse Roger
2022-08-07
Snelle en zeer correcte service.
C Catala-De Schepper
2022-06-06
Snelle opvolging (contact, offerte, plaatsbezoek, uitvoering werken), goede opvolging, correcte feedback, professioneel en proper afgewerkt
Dimi
2021-11-24
Perfecte snelle service, vakkundige werkmannen en correcte opvolging. Thanks Aslan

wij werken onder andere met:

Stap  voor stap Offerte aanvraag

01

AANVRAAG OFFERTE

Na uw offerteaanvraag plannen we een afspraak op uw locatie. We bespreken uw wensen en beoordelen de situatie, om een nauwkeurige offerte op te stellen.

02

DUIDELIJKE OFFERTE

Onze offerte bevat gedetailleerde informatie over de gebruikte materialen en de kostenstructuur. We garanderen volledige transparantie in onze prijsopgave 

03

AKKOORD & START

Na goedkeuring van de offerte, informeren we u gedetailleerd over de uitvoering, de planning en onze aanpak. U heeft één vast aanspreekpunt tijdens dit project

Contact