Dak ontmossen en coaten

Project affligem

Project Afliggem was heel gemakkelijk op vlak van bereikbaarheid. Betonpannen ontmossen was iets moeilijker maar wij hebben deze klus met plezier kunnen vervolledigen. Eerst hebben het dak volledig gereinigd met een professionele hoogdrukreiniger dan hebben wij een dagje laten drogen en daarna antimos product gebruikt om de betonpannen voor te bereiden voor de coating, de coating werd dan in derde fase gedaan. Dit is ook te zien op de foto’s. Mooie resultaat en de klant tevreden.  Bij Beworx mag u op kwaliteit en deskundige aanpak rekenen! ontmossen

Mos verwijderen op het dak is belangrijk omdat mossen zuur afscheiden wat de dakpan aantast. Daarnaast hebben mossen wortels welke in de poriën van dakpannen steeds groeien. Vooral bij regen gaan deze wortels uitgroeien waardoor micro barstjes of afbrokkeling kan ontstaan.

coating

DAKPANNEN REINIGEN DAARNA IMPREGNEREN EN KAPOTTE DAKPANNEN VERVANGEN OF HERSTELLEN

Beworx doet ook voor u  dakpannen reinigen en daarna impregneren met een speciale product zodat uw dak waterafstotend wordt voor een lange periode en maakt een optimale bescherming.
Na het reinigen worden meestal pas gebreken goed zichtbaar en in overleg met u  zal er  direct herstel hiervoor plaatsvinden. Het reinigen van de dakpannen wordt eenmalig uitgevoerd.

Neem contact met Beworx op voor een offerte/prijs voor het schoonmaken en impregneren van uw dak, dit is zeker de moeite waard.

 

dak reiniging

DAK ONTMOSSEN DOOR BEWORX

Om uw dak zo lang mogelijk optimaal mee te laten gaan, is het noodzakelijk om  de dakpannen te reinigen. Mos, algen of roetdeeltjes die door auto’s worden gecreëerd, kunnen uw dak serieus aantasten. De techniek en de kosten van de reiniging zijn de moeite waard, het soort dakpannen op uw huis, welk type vuil uw dak teistert en natuurlijk het aantal m² dat gereinigd dient te worden. Dakpannen schoonmaken  kan relatief goedkoper uitvallen, wanneer u en uw buren beiden uw daken in overleg laten reinigen.

more insights