Onze Expertise

Bij Beworx staat u voorop voor hoogwaardige dakwerkzaamheden. Onze expertise in het vakmanschap wordt gecombineerd met de nieuwste technologieën om uw dak in optimale staat te brengen en te houden. 

Onze Diensten

Beworx is uw specialist in diverse dakwerkzaamheden. Wij zijn er voor u, of het nu gaat om reparaties, regulier onderhoud of complete dakrenovaties. Onze ervaren dakwerkers staan garant voor topkwaliteit. Uw dak, onze passie.

Duurzaamheid Boven Alles

Bij Beworx draait alles om kwaliteit in dakwerk. We gebruiken uitsluitend materialen van de beste kwaliteit en passen de laatste innovaties toe. Zo garanderen wij een duurzame en betrouwbare dakbedekking.

Neem contact op

Heeft u vragen over onze dakwerkzaamheden of wilt u een uitgebreide offerte ontvangen? Aarzel niet en neem contact op met Beworx. Ontdek zelf onze toewijding aan kwaliteit en onze excellente service.

 
 
 
 

Midden in het hart van Bertem, Dakwerken Bertem, uw partner voor een sterk en betrouwbaar Dak

Professionele Dakwerken in Bertem

Bij Dakwerken Bertem begrijpen we hoe belangrijk een sterk en stabiel dak is voor uw woning. Een dak beschermt uw huis en uw gezin tegen de elementen. Het houdt u droog tijdens de regen en warm tijdens de koude wintermaanden. Daarom nemen wij bij Dakwerken Bertem ons werk uiterst serieus. Als professionele dakwerkers met jarenlange ervaring kennen wij de ins en outs van dakpannen leggen, dakreparatie, dakonderhoud en dakbedekking.

Specialist in Duurzame dakwerken in Bertem

We streven ernaar om het milieu zo min mogelijk te belasten tijdens onze werkzaamheden. Daarom zijn we gespecialiseerd in het installeren van duurzame dakwerken. Of het nu gaat om platte daken of hellende daken, nieuwe dakinstallaties of een commercieel project, wij zorgen ervoor dat het werk op een milieuvriendelijke manier wordt gedaan. Daarnaast voeren we ook dakinspecties uit om te controleren of uw dak nog in goede staat is en om eventuele problemen in een vroeg stadium op te sporen.

Dakwerken en Dakreparaties in Bertem

Bij Dakwerken Bertem houden we niet op bij het installeren van nieuwe daken. We bieden ook een breed scala aan reparatie- en onderhoudsdiensten aan. Onze professionele dakwerkers zijn experts op het gebied van dakpannen vervangen, het herstellen van daklekkages en het oplossen van problemen door achterstallig onderhoud. Wij zijn er op gericht om elk dak zo lang mogelijk mee te laten gaan.

Onderhoud en Inspectie in Bertem

Naast dakwerken en reparaties bieden we ook regulier dakonderhoud en dakinspectie aan. Een goed onderhouden dak kan de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengen en dure reparaties in de toekomst voorkomen. Onze dakinspectie kan kleine problemen in een vroeg stadium opsporen, zodat deze snel en effectief kunnen worden aangepakt voordat ze verder uitgroeien.

Heeft u behoefte aan de beste dakwerk expertise in Bertem? Dakwerken Bertem, een initiatief van Beworx.be is uw betrouwbare partner. Voor een vrijblijvende offerte, neem vandaag nog contact met ons op.

google reviews

Thomas Bangels
2023-12-05
Wij zaten met een lek dichtbij onze elektrische installaties. Beworx is snel kunnen langskomen en heeft dit zeer goed opgelost. Telefonisch waren ze goed bereikbaar. Zowel de zaakvoerder als de dakwerkers waren steeds vriendelijk.
Mathias De Smet
2023-04-21
Telkens zeer responsief. Snelle, correcte en vriendelijke service! Wij zijn zeer tevreden!
Marina Pak
2022-12-28
Профессионалы в своей работе, качественная работа, самое главное, все оставляют в чистоте после окончания работ, спасибо Аслан и Анатолий! Absolute aanrader!
Josse Roger
2022-08-07
Snelle en zeer correcte service.
C Catala-De Schepper
2022-06-06
Snelle opvolging (contact, offerte, plaatsbezoek, uitvoering werken), goede opvolging, correcte feedback, professioneel en proper afgewerkt
Dimi
2021-11-24
Perfecte snelle service, vakkundige werkmannen en correcte opvolging. Thanks Aslan

wij werken onder andere met:

Stap  voor stap Offerte aanvraag

01

AANVRAAG OFFERTE

Na uw offerteaanvraag plannen we een afspraak op uw locatie. We bespreken uw wensen en beoordelen de situatie, om een nauwkeurige offerte op te stellen.

02

DUIDELIJKE OFFERTE

Onze offerte bevat gedetailleerde informatie over de gebruikte materialen en de kostenstructuur. We garanderen volledige transparantie in onze prijsopgave 

03

AKKOORD & START

Na goedkeuring van de offerte, informeren we u gedetailleerd over de uitvoering, de planning en onze aanpak. U heeft één vast aanspreekpunt tijdens dit project

Contact