Onze Expertise

Bij Beworx staat u voorop voor hoogwaardige dakwerkzaamheden. Onze expertise in het vakmanschap wordt gecombineerd met de nieuwste technologieën om uw dak in optimale staat te brengen en te houden. 

Onze Diensten

Beworx is uw specialist in diverse dakwerkzaamheden. Wij zijn er voor u, of het nu gaat om reparaties, regulier onderhoud of complete dakrenovaties. Onze ervaren dakwerkers staan garant voor topkwaliteit. Uw dak, onze passie.

Duurzaamheid Boven Alles

Bij Beworx draait alles om kwaliteit in dakwerk. We gebruiken uitsluitend materialen van de beste kwaliteit en passen de laatste innovaties toe. Zo garanderen wij een duurzame en betrouwbare dakbedekking.

Neem contact op

Heeft u vragen over onze dakwerkzaamheden of wilt u een uitgebreide offerte ontvangen? Aarzel niet en neem contact op met Beworx. Ontdek zelf onze toewijding aan kwaliteit en onze excellente service.

 
 
 
 

Beworx: Voor Topkwaliteit Dakwerken in Tienen

Professionele Dakwerken in Tienen

Beworx is dé expert als het gaat om dakwerken in Tienen. Met jarenlange ervaring en een team van hooggekwalificeerde professionals, leveren we dakwerken van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om een klein herstel of het plaatsen van een compleet nieuw dak, wij zijn er voor u. Wij begrijpen dat een dak meer is dan alleen een bescherming tegen weersinvloeden. Het draagt bij aan de waarde van uw woning en het comfort van uw leefruimte. Daarom gebruiken we uitsluitend hoogwaardige materialen en toepassingen, zoals bitumen dakwerken of EPDM dakbedekking, voor zowel platte als hellende daken.

Dakonderhoud en -reparatie in Tienen

Regelmatig onderhoud aan uw dak kan grotere problemen en reparatiekosten op de langere termijn voorkomen. Ons team in Tienen voert niet alleen dakreparaties uit, maar kan ook een grondige dakinspectie voor u doen. We controleren op tekenen van slijtage, beschadigingen en lekkages, en adviseren u over de beste oplossing. Met onze duurzame aanpak verlengen we de levensduur van uw dak en verbeteren we de energie-efficiëntie van uw woning. Beworx zorgt voor uw dak, zodat u kunt genieten van een zorgeloos en comfortabel huis.

Daklekkage en Dakherstel in Tienen

Een lekkend dak kan grote schade aanrichten aan uw woning. Daarom is het belangrijk om lekkage zo snel mogelijk te verhelpen. Met Beworx, specialist in dakwerken in Tienen, is uw dak in goede handen. Onze professionals sporen de bron van de lekkage op en lossen het probleem vakkundig op. Verder inspecteren we het hele dak om te zorgen dat er geen andere problemen op de loer liggen.

Vernieuwing en Onderhoud van Dakpannen in Tienen

Na verloop van tijd kan het nodig zijn uw dakpannen te vervangen, hetzij door slijtage of door schade. Niets overtreft de uitstraling van een nieuw dak, en met de professionele dakdekkers van Beworx in Tienen kunt u rekenen op een perfecte plaatsing. Daarnaast biedt Beworx ook onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw dak in topconditie blijft en de maximale levensduur bereikt.

Beworx, uw partner in professionele dakwerken in Tienen, biedt hoogwaardige diensten, van reparatie tot installatie. Vraag vandaag nog uw offerte aan en zeg vaarwel tegen dakproblemen.

google reviews

Thomas Bangels
2023-12-05
Wij zaten met een lek dichtbij onze elektrische installaties. Beworx is snel kunnen langskomen en heeft dit zeer goed opgelost. Telefonisch waren ze goed bereikbaar. Zowel de zaakvoerder als de dakwerkers waren steeds vriendelijk.
Mathias De Smet
2023-04-21
Telkens zeer responsief. Snelle, correcte en vriendelijke service! Wij zijn zeer tevreden!
Marina Pak
2022-12-28
Профессионалы в своей работе, качественная работа, самое главное, все оставляют в чистоте после окончания работ, спасибо Аслан и Анатолий! Absolute aanrader!
Josse Roger
2022-08-07
Snelle en zeer correcte service.
C Catala-De Schepper
2022-06-06
Snelle opvolging (contact, offerte, plaatsbezoek, uitvoering werken), goede opvolging, correcte feedback, professioneel en proper afgewerkt
Dimi
2021-11-24
Perfecte snelle service, vakkundige werkmannen en correcte opvolging. Thanks Aslan

wij werken onder andere met:

Stap  voor stap Offerte aanvraag

01

AANVRAAG OFFERTE

Na uw offerteaanvraag plannen we een afspraak op uw locatie. We bespreken uw wensen en beoordelen de situatie, om een nauwkeurige offerte op te stellen.

02

DUIDELIJKE OFFERTE

Onze offerte bevat gedetailleerde informatie over de gebruikte materialen en de kostenstructuur. We garanderen volledige transparantie in onze prijsopgave 

03

AKKOORD & START

Na goedkeuring van de offerte, informeren we u gedetailleerd over de uitvoering, de planning en onze aanpak. U heeft één vast aanspreekpunt tijdens dit project

Contact