Onze Expertise

Bij Beworx staat u voorop voor hoogwaardige dakwerkzaamheden. Onze expertise in het vakmanschap wordt gecombineerd met de nieuwste technologieën om uw dak in optimale staat te brengen en te houden. 

Onze Diensten

Beworx is uw specialist in diverse dakwerkzaamheden. Wij zijn er voor u, of het nu gaat om reparaties, regulier onderhoud of complete dakrenovaties. Onze ervaren dakwerkers staan garant voor topkwaliteit. Uw dak, onze passie.

Duurzaamheid Boven Alles

Bij Beworx draait alles om kwaliteit in dakwerk. We gebruiken uitsluitend materialen van de beste kwaliteit en passen de laatste innovaties toe. Zo garanderen wij een duurzame en betrouwbare dakbedekking.

Neem contact op

Heeft u vragen over onze dakwerkzaamheden of wilt u een uitgebreide offerte ontvangen? Aarzel niet en neem contact op met Beworx. Ontdek zelf onze toewijding aan kwaliteit en onze excellente service.

 
 
 
 

Welkom bij Beworx Dakwerken Evergem, Uw Partner in Professionele Dakwerken

Deskundige Dakwerken in Evergem

Beworx Dakwerken Evergem uw betrouwbare partner voor professionele dakwerken in Evergem en omgeving. Of het nu gaat om het leggen van dakpannen, dakreparaties, dakonderhoud, het aanbrengen van bitumen dakwerken, het installeren van EPDM dakbedekking of het beheren van een commercieel project, wij staan voor u klaar. Onze gekwalificeerde professionals hebben jarenlange ervaring in het installeren en onderhouden van zowel platte als hellende daken.

Duurzame Dakwerken en Dakinspectie in Evergem

In aanvulling op onze reguliere diensten, biedt Beworx Dakwerken Evergem ook duurzame dakoplossingen en grondige dakinspecties. Tijdens de inspectie voeren we vooral een grondige check uit om er zo zeker van te zijn dat uw dak in topconditie verkeert. Indien we problemen vaststellen, zullen we u adviseren over de beste oplossing rekening houdend met uw persoonlijke wensen en budget.

Dakwerken en Dakreparatie in Evergem

In Evergem en omgeving staan we van Beworx Dakwerken Evergem bekend om ons meesterschap in dakwerken. We zijn bijzonder goed in het repareren van daken en het oplossen van daklekkages. Ons team van professionele dakwerkers zijn gespecialiseerd in het vervangen van dakpannen en het bijwerken van achterstallig onderhoud.

Professioneel Dakonderhoud en Dakinspectie in Evergem

Daarnaast is Beworx Dakwerken Evergem uw betrouwbare partner als het gaat om het verzorgen van uw dakonderhoud en het vernieuwen van uw dak. Wij geloven in het belang van regelmatige dakinspectie om toekomstige problemen te voorkomen en om ervoor te zorgen dat uw dak altijd in perfecte staat is.

Bent u op zoek naar professionele dakwerkers in Evergem? Of het nu gaat om het vervangen van dakpannen, dakonderhoud of een complete dakrenovatie: bij Beworx Dakwerken Evergem bent u aan het juiste adres. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

google reviews

Thomas Bangels
2023-12-05
Wij zaten met een lek dichtbij onze elektrische installaties. Beworx is snel kunnen langskomen en heeft dit zeer goed opgelost. Telefonisch waren ze goed bereikbaar. Zowel de zaakvoerder als de dakwerkers waren steeds vriendelijk.
Mathias De Smet
2023-04-21
Telkens zeer responsief. Snelle, correcte en vriendelijke service! Wij zijn zeer tevreden!
Marina Pak
2022-12-28
Профессионалы в своей работе, качественная работа, самое главное, все оставляют в чистоте после окончания работ, спасибо Аслан и Анатолий! Absolute aanrader!
Josse Roger
2022-08-07
Snelle en zeer correcte service.
C Catala-De Schepper
2022-06-06
Snelle opvolging (contact, offerte, plaatsbezoek, uitvoering werken), goede opvolging, correcte feedback, professioneel en proper afgewerkt
Dimi
2021-11-24
Perfecte snelle service, vakkundige werkmannen en correcte opvolging. Thanks Aslan

wij werken onder andere met:

Stap  voor stap Offerte aanvraag

01

AANVRAAG OFFERTE

Na uw offerteaanvraag plannen we een afspraak op uw locatie. We bespreken uw wensen en beoordelen de situatie, om een nauwkeurige offerte op te stellen.

02

DUIDELIJKE OFFERTE

Onze offerte bevat gedetailleerde informatie over de gebruikte materialen en de kostenstructuur. We garanderen volledige transparantie in onze prijsopgave 

03

AKKOORD & START

Na goedkeuring van de offerte, informeren we u gedetailleerd over de uitvoering, de planning en onze aanpak. U heeft één vast aanspreekpunt tijdens dit project

Contact