Onze Expertise

Bij Beworx staat u voorop voor hoogwaardige dakwerkzaamheden. Onze expertise in het vakmanschap wordt gecombineerd met de nieuwste technologieën om uw dak in optimale staat te brengen en te houden. 

Onze Diensten

Beworx is uw specialist in diverse dakwerkzaamheden. Wij zijn er voor u, of het nu gaat om reparaties, regulier onderhoud of complete dakrenovaties. Onze ervaren dakwerkers staan garant voor topkwaliteit. Uw dak, onze passie.

Duurzaamheid Boven Alles

Bij Beworx draait alles om kwaliteit in dakwerk. We gebruiken uitsluitend materialen van de beste kwaliteit en passen de laatste innovaties toe. Zo garanderen wij een duurzame en betrouwbare dakbedekking.

Neem contact op

Heeft u vragen over onze dakwerkzaamheden of wilt u een uitgebreide offerte ontvangen? Aarzel niet en neem contact op met Beworx. Ontdek zelf onze toewijding aan kwaliteit en onze excellente service.

 
 
 
 

Dakwerken Zomergem – Voor al uw dakwerken groot en klein

Professionele Dakwerken in Zomergem

Bij professionele Dakwerken in Zomergem is geen enkel dak ons te hoog. Of het nu gaat om een reparatie, een volledige vernieuwing of de installatie van een nieuw dak; ons team van ervaren dakwerkers staat voor u klaar. Onze expertise ligt in het renoveren van oude daken en het installeren van nieuwe, zowel in bitumen, EPDM als in traditionele dakpannen. Door gebruik van hoogwaardige materialen en een nauwgezette werkwijze, zorgen wij voor dakwerken die standhouden tegen het Belgische weerklimaat.

Duurzame Dakwerken en Dakonderhoud

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de installatie en reparatie van daken, maar ook in het periodieke onderhoud ervan. Dit is essentieel om de levensduur van uw dak te verlengen en eventuele problemen vroegtijdig te signaleren. Daarnaast zijn we bij Dakwerken Zomergem ook voortrekkers op het gebied van duurzame dakwerken. We gebruiken milieuvriendelijke materialen en technieken die bijdragen aan de energie-efficiëntie van uw woning of bedrijfspand. Onze dakinspectie helpt bovendien bij het opstellen van een adequaat onderhoudsplan.

Vakkundige Dakreparatie en Dak-lekkages

Ervaart u problemen met uw dak in Zomergem? Laat u niet verrassen door hoge kosten en schakel vroegtijdig professionele hulp in bij daklekkages of andere schade. Onze ervaren dakwerkers zijn experts in het vakkundig opsporen en verhelpen van alle soorten dakproblemen. Wij werken zowel op hellende als platte daken en gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit voor een langdurig resultaat.

Achterstallig Onderhoud en Dakvernieuwing

Achterstallig onderhoud kan leiden tot serieuze problemen met uw dak. Tijdig dakonderhoud voorkomt niet alleen lekkages maar verlengt ook de levensduur van uw dak. Is uw dak echter aan vervanging toe, dan staan onze vakmensen klaar om een duurzaam en veilig nieuw dak voor u te installeren. Hiervoor bieden wij een uitgebreid scala aan mogelijkheden, van traditionele dakpannen tot moderne EPDM dakbedekking. Daarnaast voeren wij grondige dakinspecties uit om de staat van uw dak te beoordelen en advies op maat te kunnen geven.

Voor betrouwbare, professionele en duurzame Dakwerken in Zomergem, kiest u Beworx. Ons ervaren team staat klaar om u te voorzien van de beste service. Vraag nu uw offerte aan!

google reviews

Thomas Bangels
2023-12-05
Wij zaten met een lek dichtbij onze elektrische installaties. Beworx is snel kunnen langskomen en heeft dit zeer goed opgelost. Telefonisch waren ze goed bereikbaar. Zowel de zaakvoerder als de dakwerkers waren steeds vriendelijk.
Mathias De Smet
2023-04-21
Telkens zeer responsief. Snelle, correcte en vriendelijke service! Wij zijn zeer tevreden!
Marina Pak
2022-12-28
Профессионалы в своей работе, качественная работа, самое главное, все оставляют в чистоте после окончания работ, спасибо Аслан и Анатолий! Absolute aanrader!
Josse Roger
2022-08-07
Snelle en zeer correcte service.
C Catala-De Schepper
2022-06-06
Snelle opvolging (contact, offerte, plaatsbezoek, uitvoering werken), goede opvolging, correcte feedback, professioneel en proper afgewerkt
Dimi
2021-11-24
Perfecte snelle service, vakkundige werkmannen en correcte opvolging. Thanks Aslan

wij werken onder andere met:

Stap  voor stap Offerte aanvraag

01

AANVRAAG OFFERTE

Na uw offerteaanvraag plannen we een afspraak op uw locatie. We bespreken uw wensen en beoordelen de situatie, om een nauwkeurige offerte op te stellen.

02

DUIDELIJKE OFFERTE

Onze offerte bevat gedetailleerde informatie over de gebruikte materialen en de kostenstructuur. We garanderen volledige transparantie in onze prijsopgave 

03

AKKOORD & START

Na goedkeuring van de offerte, informeren we u gedetailleerd over de uitvoering, de planning en onze aanpak. U heeft één vast aanspreekpunt tijdens dit project

Contact