Onze Expertise

Bij Beworx staat u voorop voor hoogwaardige dakwerkzaamheden. Onze expertise in het vakmanschap wordt gecombineerd met de nieuwste technologieën om uw dak in optimale staat te brengen en te houden. 

Onze Diensten

Beworx is uw specialist in diverse dakwerkzaamheden. Wij zijn er voor u, of het nu gaat om reparaties, regulier onderhoud of complete dakrenovaties. Onze ervaren dakwerkers staan garant voor topkwaliteit. Uw dak, onze passie.

Duurzaamheid Boven Alles

Bij Beworx draait alles om kwaliteit in dakwerk. We gebruiken uitsluitend materialen van de beste kwaliteit en passen de laatste innovaties toe. Zo garanderen wij een duurzame en betrouwbare dakbedekking.

Neem contact op

Heeft u vragen over onze dakwerkzaamheden of wilt u een uitgebreide offerte ontvangen? Aarzel niet en neem contact op met Beworx. Ontdek zelf onze toewijding aan kwaliteit en onze excellente service.

 
 
 
 

Professionele en Betrouwbare Dakwerken Merksplas

Vakkundige Dakwerken in Merksplas

Dakwerken Merksplas levert professionele diensten in het hart van de Kempen. Wij als vakkundige dakwerkers, begrijpen het belang van het hebben van een solide en veilig dak boven je hoofd. Of het nu gaat om dakpannen leggen, bitumen dakwerken, EPDM dakbedekking of duurzame dakwerken, wij staan garant voor de hoogste kwaliteit en service. Een dak is meer dan alleen bescherming tegen de elementen. Het draagt ook bij aan de isolatie van je woning en zorgt voor een esthetische meerwaarde. Wij zorgen er altijd voor dat het eindresultaat perfect aansluit bij de stijl van jouw woning en jouw persoonlijke wensen.

Uitgebreid aanbod aan diensten

Naast het leggen van nieuwe daken, bieden wij van Dakwerken Merksplas een breed scala aan andere diensten zoals dakreparatie en dakonderhoud. Of je nu een plat dak of een hellend dak hebt, we hebben jarenlange ervaring met verschillende soorten dakbedekking en kunnen je daarom voorzien van deskundig advies. Ook voor commerciële projecten staan we voor je klaar. Zo voeren we regelmatig dakinspecties uit op bedrijfspanden en verzorgen we ook daar het noodzakelijke onderhoud. Dankzij onze centrale ligging in Merksplas zijn we altijd snel ter plaatse om jou van dienst te zijn.

Professionele dakwerkers in Merksplas

Er is niets zo vervelend als een daklekkage of achterstallig onderhoud aan je dak. Daarom staan de professionele dakwerkers van Dakwerken Merksplas voor je klaar. We bieden een snelle en betrouwbare service voor dakreparatie en dak-herstel. Of het nu gaat om kleine reparaties, vervangen van dakpannen of een volledige dak vernieuwen, wij hebben de ervaring en de expertise om elke klus naar tevredenheid te klaren.

Regelmatig dakonderhoud in Merksplas

Regelmatig dakonderhoud is essentieel om de levensduur van je dak te verlengen en kostbare reparaties in de toekomst te voorkomen. Daarom bieden we bij Dakwerken Merksplas ook uitgebreide onderhoudscontracten en dakinspecties aan. Zo kunnen we eventuele problemen snel opsporen en aanpakken voordat ze escaleren. Wij nemen deze zorg graag uit handen, zodat jij je kunt blijven focussen op wat echt belangrijk is.

Ontdek het vakmanschap van Dakwerken Merksplas van Beworx.be! Wij bieden professionele diensten, van dakonderhoud tot reparatie. Vraag nu een offerte aan en ervaar onze klantgerichte service.

google reviews

Thomas Bangels
2023-12-05
Wij zaten met een lek dichtbij onze elektrische installaties. Beworx is snel kunnen langskomen en heeft dit zeer goed opgelost. Telefonisch waren ze goed bereikbaar. Zowel de zaakvoerder als de dakwerkers waren steeds vriendelijk.
Mathias De Smet
2023-04-21
Telkens zeer responsief. Snelle, correcte en vriendelijke service! Wij zijn zeer tevreden!
Marina Pak
2022-12-28
Профессионалы в своей работе, качественная работа, самое главное, все оставляют в чистоте после окончания работ, спасибо Аслан и Анатолий! Absolute aanrader!
Josse Roger
2022-08-07
Snelle en zeer correcte service.
C Catala-De Schepper
2022-06-06
Snelle opvolging (contact, offerte, plaatsbezoek, uitvoering werken), goede opvolging, correcte feedback, professioneel en proper afgewerkt
Dimi
2021-11-24
Perfecte snelle service, vakkundige werkmannen en correcte opvolging. Thanks Aslan

wij werken onder andere met:

Stap  voor stap Offerte aanvraag

01

AANVRAAG OFFERTE

Na uw offerteaanvraag plannen we een afspraak op uw locatie. We bespreken uw wensen en beoordelen de situatie, om een nauwkeurige offerte op te stellen.

02

DUIDELIJKE OFFERTE

Onze offerte bevat gedetailleerde informatie over de gebruikte materialen en de kostenstructuur. We garanderen volledige transparantie in onze prijsopgave 

03

AKKOORD & START

Na goedkeuring van de offerte, informeren we u gedetailleerd over de uitvoering, de planning en onze aanpak. U heeft één vast aanspreekpunt tijdens dit project

Contact