Onze Expertise

Bij Beworx staat u voorop voor hoogwaardige dakwerkzaamheden. Onze expertise in het vakmanschap wordt gecombineerd met de nieuwste technologieën om uw dak in optimale staat te brengen en te houden. 

Onze Diensten

Beworx is uw specialist in diverse dakwerkzaamheden. Wij zijn er voor u, of het nu gaat om reparaties, regulier onderhoud of complete dakrenovaties. Onze ervaren dakwerkers staan garant voor topkwaliteit. Uw dak, onze passie.

Duurzaamheid Boven Alles

Bij Beworx draait alles om kwaliteit in dakwerk. We gebruiken uitsluitend materialen van de beste kwaliteit en passen de laatste innovaties toe. Zo garanderen wij een duurzame en betrouwbare dakbedekking.

Neem contact op

Heeft u vragen over onze dakwerkzaamheden of wilt u een uitgebreide offerte ontvangen? Aarzel niet en neem contact op met Beworx. Ontdek zelf onze toewijding aan kwaliteit en onze excellente service.

 
 
 
 

Expert In Dakwerken Schelle – Beworx Dakdekkers

Professionele Dakwerken in Schelle

In de prachtige stad Schelle nemen wij vanuit Beworx het voortouw in het uitvoeren van de meest uiteenlopende dakwerken. Onze ervaring van jaren draagt bij aan de continue verbetering van onze diensten. Of het nu gaat om daken van bedrijfspanden of particuliere woningen, ons doel is altijd om statement daken te creëren die er niet alleen prachtig uitzien, maar ook functioneel hun doel dienen. Ons specialisme strekt zich uit van het leggen van dakpannen en dakreparatie, tot uitgebreid dakonderhoud en installatie van nieuwe daken.

Bitumen en EPDM Dakbedekking in Schelle

Onze vakkundige dakwerkers zijn geschoold in het werken met diverse dakbedekkingsmaterialen inclusief bitumen en EPDM. Deze materialen zijn bijzonder gunstig voor platte daken, maar kunnen ook op hellende daken gebruikt worden. Bitumen dakwerken en EPDM dakbedekking zijn duurzame oplossingen die jarenlang standhouden zonder lekkages of scheurvorming. Bovendien kunnen wij bij Beworx in Schelle u adviseren over de meest geschikte dakbedekking voor uw project en budget. Of het nu een commercieel project betreft of een particulier project, uw tevredenheid is onze prioriteit.

Dakreparatie en Dakonderhoud in Schelle

Er gaat niets boven de geruststelling dat het dak van uw huis of bedrijfspand in topconditie verkeert. Onze professionele dakwerkers in Schelle kunnen helpen met alles, van daklekkage, dakherstel tot het vervangen van dakpannen. We begrijpen dat achterstallig onderhoud alleen maar leidt tot grotere problemen, daarom is ons advies altijd om problemen direct aan te pakken. Ons team bij Beworx is ervaren in preventief dakonderhoud, wat verdere schade voorkomt en kostbare reparaties in de toekomst minimaliseert.

Onze Dakinspectie Service in Schelle

Preventief onderhoud begint met een goede dakinspectie. Hierbij beoordelen we de algemene structuur van uw dak, controleren we op waterlekkages en beoordelen we de huidige staat van de dakbedekking. Naast visuele inspectie kunnen we ook technologische hulpmiddelen gebruiken om verborgen gebreken te identificeren. Op basis van onze bevindingen stellen we een gedetailleerd rapport op en adviseren we over de te nemen stappen. Preventief onderhoud en tijdige dakinspectie kan de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengen.

Ervaren, betrouwbaar en lokaal. Beworx Dakwerken Schelle biedt u een ultiem aanbod van duurzame dakwerken. Platte of hellende daken, lekkages of nieuwe installaties; wij hebben uw dakbedekking nodig. Vraag nu uw offerte aan bij ons deskundige team.

google reviews

Thomas Bangels
2023-12-05
Wij zaten met een lek dichtbij onze elektrische installaties. Beworx is snel kunnen langskomen en heeft dit zeer goed opgelost. Telefonisch waren ze goed bereikbaar. Zowel de zaakvoerder als de dakwerkers waren steeds vriendelijk.
Mathias De Smet
2023-04-21
Telkens zeer responsief. Snelle, correcte en vriendelijke service! Wij zijn zeer tevreden!
Marina Pak
2022-12-28
Профессионалы в своей работе, качественная работа, самое главное, все оставляют в чистоте после окончания работ, спасибо Аслан и Анатолий! Absolute aanrader!
Josse Roger
2022-08-07
Snelle en zeer correcte service.
C Catala-De Schepper
2022-06-06
Snelle opvolging (contact, offerte, plaatsbezoek, uitvoering werken), goede opvolging, correcte feedback, professioneel en proper afgewerkt
Dimi
2021-11-24
Perfecte snelle service, vakkundige werkmannen en correcte opvolging. Thanks Aslan

wij werken onder andere met:

Stap  voor stap Offerte aanvraag

01

AANVRAAG OFFERTE

Na uw offerteaanvraag plannen we een afspraak op uw locatie. We bespreken uw wensen en beoordelen de situatie, om een nauwkeurige offerte op te stellen.

02

DUIDELIJKE OFFERTE

Onze offerte bevat gedetailleerde informatie over de gebruikte materialen en de kostenstructuur. We garanderen volledige transparantie in onze prijsopgave 

03

AKKOORD & START

Na goedkeuring van de offerte, informeren we u gedetailleerd over de uitvoering, de planning en onze aanpak. U heeft één vast aanspreekpunt tijdens dit project

Contact