Onze Expertise

Bij Beworx staat u voorop voor hoogwaardige dakwerkzaamheden. Onze expertise in het vakmanschap wordt gecombineerd met de nieuwste technologieën om uw dak in optimale staat te brengen en te houden. 

Onze Diensten

Beworx is uw specialist in diverse dakwerkzaamheden. Wij zijn er voor u, of het nu gaat om reparaties, regulier onderhoud of complete dakrenovaties. Onze ervaren dakwerkers staan garant voor topkwaliteit. Uw dak, onze passie.

Duurzaamheid Boven Alles

Bij Beworx draait alles om kwaliteit in dakwerk. We gebruiken uitsluitend materialen van de beste kwaliteit en passen de laatste innovaties toe. Zo garanderen wij een duurzame en betrouwbare dakbedekking.

Neem contact op

Heeft u vragen over onze dakwerkzaamheden of wilt u een uitgebreide offerte ontvangen? Aarzel niet en neem contact op met Beworx. Ontdek zelf onze toewijding aan kwaliteit en onze excellente service.

 
 
 
 

Eerste Keus voor Dakwerken in Turnhout: Beworx

Professionele dakwerken in Turnhout

In de prachtige stad Turnhout zijn wij van Beworx gespecialiseerd in kwalitatieve en duurzame dakwerken. Van platte daken tot hellende daken, van bitumen dakwerken tot EPDM dakbedekking, we steken elk dak in een nieuw jasje. Als echte professional in dakwerken hebben we oog voor detail en kennis van de nieuwste technieken. We kijken niet alleen naar het praktisch aspect van een dak, maar houden ook rekening met de uitstraling en duurzaamheid. Zo bieden we voor elke klant de ideale oplossing op maat.

Dakonderhoud en -reparatie in Turnhout

Dakreparatie en dakonderhoud gaan ook niet onopgemerkt. Ons team realiseert een perfecte reparatie van dakpannen of hele daken. We voeren ook regelmatig dakinspecties uit. Zo kunnen we achterstallig onderhoud snel opsporen en meteen aanpakken. Het tijdig onderhouden en repareren van daken is immers van cruciaal belang voor de levensduur van een dak. Wij adviseren dan ook altijd om uw dak tijdig te laten controleren door professionals. In Turnhout bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres.

Professionele Dakwerkers in Turnhout

Onze dakwerkers in Turnhout combineren jarenlange ervaring met kennis en passie voor het vak. Of het nu gaat om het leggen van nieuwe dakpannen, de reparatie van een lekkage of het onderhoud van een dak, wij zorgen voor een professionele afhandeling. We begrijpen dat het enorm hinderlijk is als er problemen met uw dak ontstaan. Daarom gaan we altijd grondig te werk bij elke dakinspectie om eventuele complicaties snel op te sporen.

Dakherstel en Onderhoud in Turnhout

Bij ons staat de veiligheid en tevredenheid van onze klanten voorop. Daarom nemen we dakherstel en onderhoud zeer serieus. Een klein lek kan al snel leiden tot groot achterstallig onderhoud. Daarom raden we aan om bij de kleinste twijfel contact met ons op te nemen. Wij komen dan langs voor een volledige dakinspectie. Zo kunnen we snel handelen en is uw dak snel weer in optimale staat. In Turnhout en omgeving zijn wij uw betrouwbare partner in dakwerken.

Op zoek naar de experts op het gebied van dakwerken in Turnhout? Kies voor Beworx, de specialist met jarenlange ervaring en ongeëvenaarde skills. Vraag nu een offerte aan en laat u verrassen door onze kwaliteit en service.

google reviews

Thomas Bangels
2023-12-05
Wij zaten met een lek dichtbij onze elektrische installaties. Beworx is snel kunnen langskomen en heeft dit zeer goed opgelost. Telefonisch waren ze goed bereikbaar. Zowel de zaakvoerder als de dakwerkers waren steeds vriendelijk.
Mathias De Smet
2023-04-21
Telkens zeer responsief. Snelle, correcte en vriendelijke service! Wij zijn zeer tevreden!
Marina Pak
2022-12-28
Профессионалы в своей работе, качественная работа, самое главное, все оставляют в чистоте после окончания работ, спасибо Аслан и Анатолий! Absolute aanrader!
Josse Roger
2022-08-07
Snelle en zeer correcte service.
C Catala-De Schepper
2022-06-06
Snelle opvolging (contact, offerte, plaatsbezoek, uitvoering werken), goede opvolging, correcte feedback, professioneel en proper afgewerkt
Dimi
2021-11-24
Perfecte snelle service, vakkundige werkmannen en correcte opvolging. Thanks Aslan

wij werken onder andere met:

Stap  voor stap Offerte aanvraag

01

AANVRAAG OFFERTE

Na uw offerteaanvraag plannen we een afspraak op uw locatie. We bespreken uw wensen en beoordelen de situatie, om een nauwkeurige offerte op te stellen.

02

DUIDELIJKE OFFERTE

Onze offerte bevat gedetailleerde informatie over de gebruikte materialen en de kostenstructuur. We garanderen volledige transparantie in onze prijsopgave 

03

AKKOORD & START

Na goedkeuring van de offerte, informeren we u gedetailleerd over de uitvoering, de planning en onze aanpak. U heeft één vast aanspreekpunt tijdens dit project

Contact