Onze Expertise

Bij Beworx staat u voorop voor hoogwaardige dakwerkzaamheden. Onze expertise in het vakmanschap wordt gecombineerd met de nieuwste technologieën om uw dak in optimale staat te brengen en te houden. 

Onze Diensten

Beworx is uw specialist in diverse dakwerkzaamheden. Wij zijn er voor u, of het nu gaat om reparaties, regulier onderhoud of complete dakrenovaties. Onze ervaren dakwerkers staan garant voor topkwaliteit. Uw dak, onze passie.

Duurzaamheid Boven Alles

Bij Beworx draait alles om kwaliteit in dakwerk. We gebruiken uitsluitend materialen van de beste kwaliteit en passen de laatste innovaties toe. Zo garanderen wij een duurzame en betrouwbare dakbedekking.

Neem contact op

Heeft u vragen over onze dakwerkzaamheden of wilt u een uitgebreide offerte ontvangen? Aarzel niet en neem contact op met Beworx. Ontdek zelf onze toewijding aan kwaliteit en onze excellente service.

 
 
 
 

Betrouwbare en Professionele Dakwerken Pittem

Professionele Dakwerken in Pittem

Als experts in dakwerken, de vakmannen van Dakwerken Pittem zijn toegewijd aan het leveren van duurzaam en betrouwbaar vakmanschap in Pittem en omgeving. Met onze geavanceerde technologie en technieken kunnen we zowel kleine als grote dakprojecten aan, variërend van dakreparaties tot volledige nieuwe dakinstallaties. Van dakpannen leggen tot bitumen en EPDM dakbedekking, ons team behandelt elk project met de grootste zorg en aandacht.

Dakonderhoud en Diensten

Bij Dakwerken Pittem, doen we meer dan gewoon dakwerken. Als een veelzijdige dakdekker in Pittem, bieden we een breed scala aan diensten, inclusief dakonderhoud en -inspectie. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw dak in hoogwaardige staat blijft en zijn functie behoudt door de jaren heen. Daarom inspecteren we uw dak grondig om eventuele problemen te identificeren en uit te voeren reparaties, lang voordat ze leiden tot grotere problemen.

Dakwerken en Dakreparaties in Pittem

Heeft u een lekkend dak of beschadigde dakpannen? Onze professionele dakwerkers in Pittem staan voor u klaar om een efficiënte en effectieve dakreparatie service te bieden. Of het nu gaat om een kleine lekkage of grootschalige schade, ons team is uitgerust met de benodigde vaardigheden en ervaring om de klus te klaren.

Nieuwe Dak Installatie en Dakonderhoud

Als u een nieuw dak wilt laten installeren, kunnen we u helpen bij Dakwerken Pittem. We werken niet alleen aan het vervangen van dakpannen en herstellen van achterstallig onderhoud, maar ook aan het bouwen van nieuwe daken voor commerciële en residentiële gebouwen. Daarnaast zorgen we met regelmatige dakinspecties en onderhoud ervoor dat uw dak in de beste staat blijft.

Bij Dakwerken Pittem van Beworx.be leveren we professioneel vakmanschap, betrouwbaarheid en duurzaamheid als het gaat om dakwerken. Met ons team van ervaren dakdekkers in Pittem, bieden we hoogwaardige dakreparaties en installaties. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

google reviews

Thomas Bangels
2023-12-05
Wij zaten met een lek dichtbij onze elektrische installaties. Beworx is snel kunnen langskomen en heeft dit zeer goed opgelost. Telefonisch waren ze goed bereikbaar. Zowel de zaakvoerder als de dakwerkers waren steeds vriendelijk.
Mathias De Smet
2023-04-21
Telkens zeer responsief. Snelle, correcte en vriendelijke service! Wij zijn zeer tevreden!
Marina Pak
2022-12-28
Профессионалы в своей работе, качественная работа, самое главное, все оставляют в чистоте после окончания работ, спасибо Аслан и Анатолий! Absolute aanrader!
Josse Roger
2022-08-07
Snelle en zeer correcte service.
C Catala-De Schepper
2022-06-06
Snelle opvolging (contact, offerte, plaatsbezoek, uitvoering werken), goede opvolging, correcte feedback, professioneel en proper afgewerkt
Dimi
2021-11-24
Perfecte snelle service, vakkundige werkmannen en correcte opvolging. Thanks Aslan

wij werken onder andere met:

Stap  voor stap Offerte aanvraag

01

AANVRAAG OFFERTE

Na uw offerteaanvraag plannen we een afspraak op uw locatie. We bespreken uw wensen en beoordelen de situatie, om een nauwkeurige offerte op te stellen.

02

DUIDELIJKE OFFERTE

Onze offerte bevat gedetailleerde informatie over de gebruikte materialen en de kostenstructuur. We garanderen volledige transparantie in onze prijsopgave 

03

AKKOORD & START

Na goedkeuring van de offerte, informeren we u gedetailleerd over de uitvoering, de planning en onze aanpak. U heeft één vast aanspreekpunt tijdens dit project

Contact