Onze Expertise

Bij Beworx staat u voorop voor hoogwaardige dakwerkzaamheden. Onze expertise in het vakmanschap wordt gecombineerd met de nieuwste technologieën om uw dak in optimale staat te brengen en te houden. 

Onze Diensten

Beworx is uw specialist in diverse dakwerkzaamheden. Wij zijn er voor u, of het nu gaat om reparaties, regulier onderhoud of complete dakrenovaties. Onze ervaren dakwerkers staan garant voor topkwaliteit. Uw dak, onze passie.

Duurzaamheid Boven Alles

Bij Beworx draait alles om kwaliteit in dakwerk. We gebruiken uitsluitend materialen van de beste kwaliteit en passen de laatste innovaties toe. Zo garanderen wij een duurzame en betrouwbare dakbedekking.

Neem contact op

Heeft u vragen over onze dakwerkzaamheden of wilt u een uitgebreide offerte ontvangen? Aarzel niet en neem contact op met Beworx. Ontdek zelf onze toewijding aan kwaliteit en onze excellente service.

 
 
 
 

Welkom bij Dakwerken Zwevegem – Uw Betrouwbare Dakwerkpartner

Professionele Dakwerken in Zwevegem

Als toonaangevend consolidatiepunt voor dakwerken in Zwevegem, bieden we een ongeëvenaard niveau van professionaliteit in elk aspect van onze serviceverlening. Van minutieuze dakinspecties tot de uitvoering van grondige dakreparaties – onze expertise in deze niche is robuust en uitgebreid. We omarmen een nauwgezette en betrokken aanpak om naadloos verschillende dakwerkzaamheden uit te voeren zoals het leggen van dakpannen, dakonderhoud, dakherstel, het vervangen van dakpannen en het aanpakken van achterstallig onderhoud.

Duurzame Dakwerken voor een veiliger levenskwaliteit

Met het oog op het milieu, vormen onze duurzame dakwerken een groot deel van de services die we aanbieden binnen en rond de stad Zwevegem. Of het nu gaat om installatie van nieuwe daken, plaatsing van bitumen dakwerken of gebruikmaking van EPDM dakbedekking, ons doel is de beste oplossing te bieden die niet alleen de duurzaamheid van het dak verhoogt maar ook bijdraagt aan de groenere en veiligere samenleving. We blinken ook uit in het werken aan zowel platte als hellende daken, waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke eisen van elk daktype.

Daklekkage en Dakherstel in Zwevegem

Daklekkages kunnen tot een aanzienlijke schade leiden en het herstel ervan vereist een grondige professionaliteit die vaak ontbreekt in de reguliere dakwerkbedrijven in Zwevegem. Maar bij ons krijgen klanten de garantie op een uitstekende service gericht op zowel dakherstel als preventie van toekomstige lekkages. Met een team van professionele dakwerkers, is elke dakreparatie door ons uitgevoerd, een combinatie van vaardigheid, precisie en toewijding aan kwaliteit.

Achterstallig Onderhoud en Dak Vernieuwen

Achterstallig onderhoud komt vaak voor bij oudere gebouwen en dit potentiele probleem kan gemakkelijk worden verholpen met onze op maat gemaakte dakinspectie en dakonderhoudsdiensten in Zwevegem. Indien nodig adviseren we onze klanten over de beste manieren om hun dak te vernieuwen, waarbij we de huidige staat, het type en de leeftijd van het dak in acht nemen, om een zo’n duurzaam mogelijke oplossing te kiezen.

Zoek je naar een betrouwbare service voor dakwerken in Zwevegem? Beworx.be is jouw perfecte partner voor al je dakbehoeften! Van dakreparatie tot dakonderhoud; ons professionele team staat voor je klaar. Vraag nu een offerte aan.

google reviews

Thomas Bangels
2023-12-05
Wij zaten met een lek dichtbij onze elektrische installaties. Beworx is snel kunnen langskomen en heeft dit zeer goed opgelost. Telefonisch waren ze goed bereikbaar. Zowel de zaakvoerder als de dakwerkers waren steeds vriendelijk.
Mathias De Smet
2023-04-21
Telkens zeer responsief. Snelle, correcte en vriendelijke service! Wij zijn zeer tevreden!
Marina Pak
2022-12-28
Профессионалы в своей работе, качественная работа, самое главное, все оставляют в чистоте после окончания работ, спасибо Аслан и Анатолий! Absolute aanrader!
Josse Roger
2022-08-07
Snelle en zeer correcte service.
C Catala-De Schepper
2022-06-06
Snelle opvolging (contact, offerte, plaatsbezoek, uitvoering werken), goede opvolging, correcte feedback, professioneel en proper afgewerkt
Dimi
2021-11-24
Perfecte snelle service, vakkundige werkmannen en correcte opvolging. Thanks Aslan

wij werken onder andere met:

Stap  voor stap Offerte aanvraag

01

AANVRAAG OFFERTE

Na uw offerteaanvraag plannen we een afspraak op uw locatie. We bespreken uw wensen en beoordelen de situatie, om een nauwkeurige offerte op te stellen.

02

DUIDELIJKE OFFERTE

Onze offerte bevat gedetailleerde informatie over de gebruikte materialen en de kostenstructuur. We garanderen volledige transparantie in onze prijsopgave 

03

AKKOORD & START

Na goedkeuring van de offerte, informeren we u gedetailleerd over de uitvoering, de planning en onze aanpak. U heeft één vast aanspreekpunt tijdens dit project

Contact