Onze Expertise

Bij Beworx staat u voorop voor hoogwaardige dakwerkzaamheden. Onze expertise in het vakmanschap wordt gecombineerd met de nieuwste technologieën om uw dak in optimale staat te brengen en te houden. 

Onze Diensten

Beworx is uw specialist in diverse dakwerkzaamheden. Wij zijn er voor u, of het nu gaat om reparaties, regulier onderhoud of complete dakrenovaties. Onze ervaren dakwerkers staan garant voor topkwaliteit. Uw dak, onze passie.

Duurzaamheid Boven Alles

Bij Beworx draait alles om kwaliteit in dakwerk. We gebruiken uitsluitend materialen van de beste kwaliteit en passen de laatste innovaties toe. Zo garanderen wij een duurzame en betrouwbare dakbedekking.

Neem contact op

Heeft u vragen over onze dakwerkzaamheden of wilt u een uitgebreide offerte ontvangen? Aarzel niet en neem contact op met Beworx. Ontdek zelf onze toewijding aan kwaliteit en onze excellente service.

 
 
 
 

Specialist in Dakwerken te Roeselare – Beworx

Dakwerken in Roeselare

Welkom bij Beworx, dé specialist in dakwerken in Roeselare. Wij zijn een professioneel bedrijf met jarenlange ervaring in het vak. Of het nu gaat om een dakreparatie, het leggen van dakpannen of een volledige dakbedekking, wij staan voor u klaar. Onze deskundige dakwerkers leveren kwaliteit en werken met enkel de beste materialen. We bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder Bitumen dakwerken en EPDM dakbedekking. Beworx is uw partner voor duurzame en betrouwbare dakwerken in Roeselare.

Professioneel dakonderhoud en dakinspectie

Het regelmatig onderhouden van uw dak is belangrijk om problemen in de toekomst te voorkomen. Onze professionele dakwerkers in Roeselare kunnen u hiermee helpen. We bieden verschillende diensten aan, variërend van routine-onderhoud tot volledige dakinspanning. Wij zijn ook gespecialiseerd in het installeren van nieuwe daken op commerciële projecten. Of het nu gaat om platte daken of hellende daken, we zorgen ervoor dat het werk vakkundig wordt uitgevoerd. Vertrouw op de specialisten van Beworx voor uw dakwerken in Roeselare.

Beworx – Expert in Dakreparaties in Roeselare

Een daklekkage of schade aan het dak kan grote gevolgen hebben. Bij Beworx begrijpen we hoe cruciaal het is om dergelijke problemen snel en vakkundig op te lossen. Als expert in dakwerken in Roeselare beschikken we over de nodige kennis en ervaring om elk type dak te repareren of te vernieuwen. Of u nu dakpannen wilt vervangen of te maken heeft met achterstallig onderhoud, wij staan voor u klaar.

Betrouwbaar Dakonderhoud en Inspectie in Roeselare

Het kiezen van de juiste professional voor dakinspectie en onderhoud kan het verschil betekenen tussen een effectief en duurzaam herstel of herhaalde problemen. Bij Beworx dragen we zorg voor uw dak alsof het van ons is. Met onze service voor dakonderhoud en inspectie in Roeselare, houden we uw dak in topconditie, waarmee kostbare reparaties in de toekomst worden voorkomen.

Beworx is uw professionele partner voor dakwerken in Roeselare. We leveren kwaliteit dakwerk, van reparatie tot volledige vernieuwing. Vraag vandaag nog een offerte aan en ervaar de kwaliteitsservice van Beworx.

google reviews

Thomas Bangels
2023-12-05
Wij zaten met een lek dichtbij onze elektrische installaties. Beworx is snel kunnen langskomen en heeft dit zeer goed opgelost. Telefonisch waren ze goed bereikbaar. Zowel de zaakvoerder als de dakwerkers waren steeds vriendelijk.
Mathias De Smet
2023-04-21
Telkens zeer responsief. Snelle, correcte en vriendelijke service! Wij zijn zeer tevreden!
Marina Pak
2022-12-28
Профессионалы в своей работе, качественная работа, самое главное, все оставляют в чистоте после окончания работ, спасибо Аслан и Анатолий! Absolute aanrader!
Josse Roger
2022-08-07
Snelle en zeer correcte service.
C Catala-De Schepper
2022-06-06
Snelle opvolging (contact, offerte, plaatsbezoek, uitvoering werken), goede opvolging, correcte feedback, professioneel en proper afgewerkt
Dimi
2021-11-24
Perfecte snelle service, vakkundige werkmannen en correcte opvolging. Thanks Aslan

wij werken onder andere met:

Stap  voor stap Offerte aanvraag

01

AANVRAAG OFFERTE

Na uw offerteaanvraag plannen we een afspraak op uw locatie. We bespreken uw wensen en beoordelen de situatie, om een nauwkeurige offerte op te stellen.

02

DUIDELIJKE OFFERTE

Onze offerte bevat gedetailleerde informatie over de gebruikte materialen en de kostenstructuur. We garanderen volledige transparantie in onze prijsopgave 

03

AKKOORD & START

Na goedkeuring van de offerte, informeren we u gedetailleerd over de uitvoering, de planning en onze aanpak. U heeft één vast aanspreekpunt tijdens dit project

Contact