Onze Expertise

Bij Beworx staat u voorop voor hoogwaardige dakwerkzaamheden. Onze expertise in het vakmanschap wordt gecombineerd met de nieuwste technologieën om uw dak in optimale staat te brengen en te houden. 

Onze Diensten

Beworx is uw specialist in diverse dakwerkzaamheden. Wij zijn er voor u, of het nu gaat om reparaties, regulier onderhoud of complete dakrenovaties. Onze ervaren dakwerkers staan garant voor topkwaliteit. Uw dak, onze passie.

Duurzaamheid Boven Alles

Bij Beworx draait alles om kwaliteit in dakwerk. We gebruiken uitsluitend materialen van de beste kwaliteit en passen de laatste innovaties toe. Zo garanderen wij een duurzame en betrouwbare dakbedekking.

Neem contact op

Heeft u vragen over onze dakwerkzaamheden of wilt u een uitgebreide offerte ontvangen? Aarzel niet en neem contact op met Beworx. Ontdek zelf onze toewijding aan kwaliteit en onze excellente service.

 
 
 
 

Beworx Dakwerken: Uw Dakspecialist in As

Professionele Dakwerken in As

In de regio As is er één naam die consequent naar voren komt als het gaat om betrouwbaar en professioneel dakwerk, en dat is Beworx Dakwerken. Met jarenlange ervaring zijn wij de aangewezen partij voor al uw dakzorgen. Van het installeren van nieuwe daken en dakbedekkingen, zoals bitumen en EPDM, tot uitvoerige dakinspecties en duurzame dakonderhoudsprogramma’s – wij hebben het allemaal onder de knie. We hanteren een ‘mensgerichte’ benadering, waarbij we altijd streven naar het maximale resultaat voor onze klanten door topprestaties te leveren die ons werk onderscheiden van concurrenten in de regio As.Met gespecialiseerde kennis van zowel hellende als platte daken, zijn we uitgerust om elk type dakwerk aan te pakken, of het nu gaat om klein onderhoud of een gloednieuwe dakinstallatie. Vertrouw op de kwaliteit en ervaring van Beworx Dakwerken in As, om er zeker van te zijn dat uw dak de best mogelijke zorg krijgt, elke keer weer als we aan het werk gaan.

Dakreparatie en Onderhoud in As

De waarde van regulier dakonderhoud kan niet worden onderschat. Bij Beworx Dakwerken in As, pleiten we altijd voor preventief onderhoud om grote daken problemen te voorkomen, zoals lekkages of zelfs structurele bedreigingen, door slijtage en vochtschade tijdig te identificeren.

Dakherstel en daklekkage in As

Elke eigenaar van een huis of onroerend goed weet dat een lekkend dak niet alleen een duur probleem kan zijn om op te lossen, maar dat het ook kan leiden tot meer ernstige structurele schade aan het pand. Bij Beworx Dakwerken in As, bieden we een uitgebreide dakinspectie- en reparatieservice om ervoor te zorgen dat uw dak op zijn best is.Onze toegewijde en ervaren dakwerkers zijn in staat om langdurige slijtage te identificeren en te repareren, maar ook om dringende reparaties uit te voeren aan daken die zijn beschadigd door stormen of andere natuurrampen. Of het nu gaat om het vervangen van ontbrekende of beschadigde dakpannen of het repareren van een lekkage, wij zijn klaar om u te helpen.

Bij Beworx Dakwerken in As leveren we kwaliteitswerk dat uw dak gegarandeerd in optimale conditie brengt. Neem contact met ons op voor een offerte en laat ons uw dakzorgen wegnemen.

google reviews

Thomas Bangels
2023-12-05
Wij zaten met een lek dichtbij onze elektrische installaties. Beworx is snel kunnen langskomen en heeft dit zeer goed opgelost. Telefonisch waren ze goed bereikbaar. Zowel de zaakvoerder als de dakwerkers waren steeds vriendelijk.
Mathias De Smet
2023-04-21
Telkens zeer responsief. Snelle, correcte en vriendelijke service! Wij zijn zeer tevreden!
Marina Pak
2022-12-28
Профессионалы в своей работе, качественная работа, самое главное, все оставляют в чистоте после окончания работ, спасибо Аслан и Анатолий! Absolute aanrader!
Josse Roger
2022-08-07
Snelle en zeer correcte service.
C Catala-De Schepper
2022-06-06
Snelle opvolging (contact, offerte, plaatsbezoek, uitvoering werken), goede opvolging, correcte feedback, professioneel en proper afgewerkt
Dimi
2021-11-24
Perfecte snelle service, vakkundige werkmannen en correcte opvolging. Thanks Aslan

wij werken onder andere met:

Stap  voor stap Offerte aanvraag

01

AANVRAAG OFFERTE

Na uw offerteaanvraag plannen we een afspraak op uw locatie. We bespreken uw wensen en beoordelen de situatie, om een nauwkeurige offerte op te stellen.

02

DUIDELIJKE OFFERTE

Onze offerte bevat gedetailleerde informatie over de gebruikte materialen en de kostenstructuur. We garanderen volledige transparantie in onze prijsopgave 

03

AKKOORD & START

Na goedkeuring van de offerte, informeren we u gedetailleerd over de uitvoering, de planning en onze aanpak. U heeft één vast aanspreekpunt tijdens dit project

Contact