Onze Expertise

Bij Beworx staat u voorop voor hoogwaardige dakwerkzaamheden. Onze expertise in het vakmanschap wordt gecombineerd met de nieuwste technologieën om uw dak in optimale staat te brengen en te houden. 

Onze Diensten

Beworx is uw specialist in diverse dakwerkzaamheden. Wij zijn er voor u, of het nu gaat om reparaties, regulier onderhoud of complete dakrenovaties. Onze ervaren dakwerkers staan garant voor topkwaliteit. Uw dak, onze passie.

Duurzaamheid Boven Alles

Bij Beworx draait alles om kwaliteit in dakwerk. We gebruiken uitsluitend materialen van de beste kwaliteit en passen de laatste innovaties toe. Zo garanderen wij een duurzame en betrouwbare dakbedekking.

Neem contact op

Heeft u vragen over onze dakwerkzaamheden of wilt u een uitgebreide offerte ontvangen? Aarzel niet en neem contact op met Beworx. Ontdek zelf onze toewijding aan kwaliteit en onze excellente service.

 
 
 
 

Voor Al Uw Dakwerken in Genk, Vertrouw op de Expert: Dakwerken Genk!

Dakwerken in Genk: Een pionier in de dakwerkbranche

Bij Dakwerken Genk, genieten we van een reputatie als dé expert voor al uw dakwerken in Genk en omstreken. Onze professionele dakwerkers zijn bekwaam in een breed scala van diensten, waaronder dakpannen leggen, dakreparatie, dakonderhoud en het installeren van bitumen en EPDM dakbedekking. Bovendien bieden we duurzame dakwerken oplossingen, ongeacht of het gaat om platte daken, hellende daken of nieuwe daken installatieprojekten. Wij zijn er trots op onze klanten een complete one-stop oplossing voor al hun dakbedekking behoeften te bieden.

Dakinspectie en Onderhoud: De sleutel tot een duurzaam dak

Achter elk stevig en duurzaam dak in Genk, staat een routine van grondig dakonderhoud en -inspectie. Bij Dakwerken Genk, begrijpen we dat preventieve maatregelen de levensduur van uw dak aanzienlijk kunnen verlengen. Onze deskundige dakinspecteurs inspecteren uw dak uitgebreid op eventuele zwakke punten, om zo toekomstige problemen te voorkomen. Daarnaast voorzien we regelmatig onderhoud om ervoor te zorgen dat uw dak altijd in optimale conditie is. Vertrouw op de expertise van Dakwerken Genk voor een zorgvrij dak boven uw hoofd.

Daklekkage en Dak-herstel: Professioneel aangepakt door Dakwerken Genk

Een daklekkage kan leiden tot enorme schade en onnodige stress. Bij Dakwerken Genk, bieden we snelle en efficiënte dakherstel diensten, om eventuele verdere schade aan uw pand te beperken. Onze professionele dakwerkers maken gebruik van geavanceerde tools en methoden voor het opsporen en repareren van lekken. Ongeacht de aard van het lek, we kunnen het efficiënt aanpakken, en uw dak weer zorgeloos laten functioneren.

Achterstallig Onderhoud en Dak renoveren bij Dakwerken Genk

Een dak is één van de belangrijkste, maar vaak verwaarloosde onderdelen van een gebouw. Achterstallig onderhoud kan leiden tot grote schade en hoge reparatiekosten. Daarom adviseren wij bij Dakwerken Genk het regelmatig inspecteren en onderhouden van uw dak. Is uw dak aan renovatie toe? Onze specialisten kunnen uw bestaande dak vakkundig vernieuwen, waardoor de levensduur aanzienlijk verlengd wordt en u kosten bespaart op de lange termijn.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor dakwerken in Genk? Vertrouw op Beworx.be! Als experts in dakwerken bieden we persoonlijke service en topkwaliteit. Vraag nu een offerte aan en ervaar het verschil!

google reviews

Thomas Bangels
2023-12-05
Wij zaten met een lek dichtbij onze elektrische installaties. Beworx is snel kunnen langskomen en heeft dit zeer goed opgelost. Telefonisch waren ze goed bereikbaar. Zowel de zaakvoerder als de dakwerkers waren steeds vriendelijk.
Mathias De Smet
2023-04-21
Telkens zeer responsief. Snelle, correcte en vriendelijke service! Wij zijn zeer tevreden!
Marina Pak
2022-12-28
Профессионалы в своей работе, качественная работа, самое главное, все оставляют в чистоте после окончания работ, спасибо Аслан и Анатолий! Absolute aanrader!
Josse Roger
2022-08-07
Snelle en zeer correcte service.
C Catala-De Schepper
2022-06-06
Snelle opvolging (contact, offerte, plaatsbezoek, uitvoering werken), goede opvolging, correcte feedback, professioneel en proper afgewerkt
Dimi
2021-11-24
Perfecte snelle service, vakkundige werkmannen en correcte opvolging. Thanks Aslan

wij werken onder andere met:

Stap  voor stap Offerte aanvraag

01

AANVRAAG OFFERTE

Na uw offerteaanvraag plannen we een afspraak op uw locatie. We bespreken uw wensen en beoordelen de situatie, om een nauwkeurige offerte op te stellen.

02

DUIDELIJKE OFFERTE

Onze offerte bevat gedetailleerde informatie over de gebruikte materialen en de kostenstructuur. We garanderen volledige transparantie in onze prijsopgave 

03

AKKOORD & START

Na goedkeuring van de offerte, informeren we u gedetailleerd over de uitvoering, de planning en onze aanpak. U heeft één vast aanspreekpunt tijdens dit project

Contact