Onze Expertise

Bij Beworx staat u voorop voor hoogwaardige dakwerkzaamheden. Onze expertise in het vakmanschap wordt gecombineerd met de nieuwste technologieën om uw dak in optimale staat te brengen en te houden. 

Onze Diensten

Beworx is uw specialist in diverse dakwerkzaamheden. Wij zijn er voor u, of het nu gaat om reparaties, regulier onderhoud of complete dakrenovaties. Onze ervaren dakwerkers staan garant voor topkwaliteit. Uw dak, onze passie.

Duurzaamheid Boven Alles

Bij Beworx draait alles om kwaliteit in dakwerk. We gebruiken uitsluitend materialen van de beste kwaliteit en passen de laatste innovaties toe. Zo garanderen wij een duurzame en betrouwbare dakbedekking.

Neem contact op

Heeft u vragen over onze dakwerkzaamheden of wilt u een uitgebreide offerte ontvangen? Aarzel niet en neem contact op met Beworx. Ontdek zelf onze toewijding aan kwaliteit en onze excellente service.

 
 
 
 

Expert in Dakwerken te Tongeren: Beworx

Professionele Dakwerken in Tongeren

Bij Beworx, houden wij ons bezig met het aanbieden van uitstekende dakwerken in Tongeren. Of het nu gaat om het installeren van nieuwe daken, dakreparaties, of het uitvoeren van dakinspecties, wij bieden het allemaal. Ons team van bekwame dakwerkers is erop getraind om elke klus met precisie en efficiëntie te klaren. Bovendien proberen we duurzame oplossingen te bieden door middel van onze EPDM en bitumen dakbedekkingsopties. We zijn bijzonder trots op onze reputatie voor het leveren van betrouwbare en duurzame dakwerken.

Onze Dakwerken Diensten in Tongeren

Ons werkgebied omvat een breed scala aan diensten, van het plaatsen van dakpannen en het repareren van lekkages tot het onderhouden van platte en hellende daken. Elk commercieel project dat we aangaan in Tongeren begint met een grondige dakinspectie om ervoor te zorgen dat we alle potentiële problemen identificeren. Bij Beworx begrijpen we hoe belangrijk een goed functionerend dak is, en het is ons doel om ervoor te zorgen dat uw dak in topconditie blijft.

Dakreparatie en Onderhoud in Tongeren

Als professionele dakwerkers zijn we gespecialiseerd in het bieden van betrouwbare dakherstel- en reparatiediensten in Tongeren. We begrijpen de stress die daklekkages kunnen veroorzaken, en daarom staan we altijd klaar om snel in actie te komen. Soms kan achterstallig onderhoud leiden tot grotere problemen en uiteindelijk de noodzaak om het dak te vernieuwen. Om dit te voorkomen bieden we ook proactief dakonderhoud en dakinspecties aan bij Beworx.

Dakpannen Vervangen in Tongeren

Onze ervaren teamleden zijn ook bekwaam in het vakkundig vervangen van dakpannen. Of ze nu verouderd zijn, beschadigd door weersomstandigheden, of gewoon aan vervanging toe zijn, wij zorgen ervoor dat het proces naadloos en efficiënt verloopt.

Beworx behoort tot de absolute top in Dakwerken in Tongeren! Ons professionele en ervaren team staat altijd klaar om u te voorzien van de best mogelijke oplossingen. Vraag nu uw offerte aan!

google reviews

Thomas Bangels
2023-12-05
Wij zaten met een lek dichtbij onze elektrische installaties. Beworx is snel kunnen langskomen en heeft dit zeer goed opgelost. Telefonisch waren ze goed bereikbaar. Zowel de zaakvoerder als de dakwerkers waren steeds vriendelijk.
Mathias De Smet
2023-04-21
Telkens zeer responsief. Snelle, correcte en vriendelijke service! Wij zijn zeer tevreden!
Marina Pak
2022-12-28
Профессионалы в своей работе, качественная работа, самое главное, все оставляют в чистоте после окончания работ, спасибо Аслан и Анатолий! Absolute aanrader!
Josse Roger
2022-08-07
Snelle en zeer correcte service.
C Catala-De Schepper
2022-06-06
Snelle opvolging (contact, offerte, plaatsbezoek, uitvoering werken), goede opvolging, correcte feedback, professioneel en proper afgewerkt
Dimi
2021-11-24
Perfecte snelle service, vakkundige werkmannen en correcte opvolging. Thanks Aslan

wij werken onder andere met:

Stap  voor stap Offerte aanvraag

01

AANVRAAG OFFERTE

Na uw offerteaanvraag plannen we een afspraak op uw locatie. We bespreken uw wensen en beoordelen de situatie, om een nauwkeurige offerte op te stellen.

02

DUIDELIJKE OFFERTE

Onze offerte bevat gedetailleerde informatie over de gebruikte materialen en de kostenstructuur. We garanderen volledige transparantie in onze prijsopgave 

03

AKKOORD & START

Na goedkeuring van de offerte, informeren we u gedetailleerd over de uitvoering, de planning en onze aanpak. U heeft één vast aanspreekpunt tijdens dit project

Contact