Onze Expertise

Bij Beworx staat u voorop voor hoogwaardige dakwerkzaamheden. Onze expertise in het vakmanschap wordt gecombineerd met de nieuwste technologieën om uw dak in optimale staat te brengen en te houden. 

Onze Diensten

Beworx is uw specialist in diverse dakwerkzaamheden. Wij zijn er voor u, of het nu gaat om reparaties, regulier onderhoud of complete dakrenovaties. Onze ervaren dakwerkers staan garant voor topkwaliteit. Uw dak, onze passie.

Duurzaamheid Boven Alles

Bij Beworx draait alles om kwaliteit in dakwerk. We gebruiken uitsluitend materialen van de beste kwaliteit en passen de laatste innovaties toe. Zo garanderen wij een duurzame en betrouwbare dakbedekking.

Neem contact op

Heeft u vragen over onze dakwerkzaamheden of wilt u een uitgebreide offerte ontvangen? Aarzel niet en neem contact op met Beworx. Ontdek zelf onze toewijding aan kwaliteit en onze excellente service.

 
 
 
 

DAKWERKEN HASSELT: UW PARTNER VOOR DUURZAME EN VAKKUNDIGE DAKWERKEN IN HASSELT

Dakwerken Hasselt: Vakmanschap en Kwaliteit

Bij Dakwerken Hasselt staan wij voor vakmanschap en kwaliteit. Met jarenlange ervaring en deskundige kennis op het gebied van dakwerk, leveren wij diensten van hoog niveau. Of het nu gaat om het leggen van dakpannen, de reparatie van uw dak, of het uitvoeren van gedegen dakonderhoud, bij ons bent u aan het juiste adres. Zoals u mag verwachten van professionele dakwerkers, werken wij nauwkeurig en efficiënt. Dankzij ons gespecialiseerd gebruik van duurzame materialen zoals bitumen en EPDM voor dakbedekking, bieden wij een solide en duurzame oplossing voor alle types daken, of ze nu hellend of plat zijn.

Service op Maat in Hasselt

Bij Dakwerken Hasselt bieden wij een service op maat. Wij begrijpen dat geen twee daken hetzelfde zijn, en dat elk dak zijn eigen specifieke behoeften heeft. Daarom benaderen wij elk project, of het nu een kleine dakreparatie is of het installeren van een geheel nieuw dak, met dezelfde professionele en attente aanpak. Daarnaast zijn we niet enkel actief in de residentiële sector, maar voeren we ook werkzaamheden uit op commerciële projecten. Dankzij onze uitgebreide dakinspectie, uitgevoerd door onze ervaren dakwerkers in Hasselt, bent u altijd verzekerd van het beste advies en een duurzame oplossing voor uw dak.

Dakwerken Hasselt: Profesionele Dakreparatie en Herstel

Dakwerken Hasselt is uw betrouwbare partner voor alle werkzaamheden aan uw dak. Of u nu te maken heeft met een lekkage, achterstallig onderhoud of u wilt uw dakpannen vervangen, onze professionele dakwerkers staan voor u klaar. We begrijpen dat elk dak uniek is en vragen daarom om een persoonlijke aanpak. Door nauwkeurige dakinspectie en maatwerk oplossingen zorgen wij altijd voor het beste resultaat.

Hasselt’s Nummer Één in Dak Onderhoud

Bij Dakwerken Hasselt zorgen wij niet enkel voor reparatie en herstel, maar wij geloven ook sterk in preventief onderhoud. Een goed onderhouden dak zorgt voor een langere levensduur en voorkomt problemen op de lange termijn. Onze ervaren en professionele dakwerkers zorgen ervoor dat uw dak in uitstekende conditie verkeert. Of uw dak nu vernieuwd moet worden of een kleine reparatie nodig heeft, Dakwerken Hasselt is uw bestemming voor professioneel dakwerk in de stad Hasselt.

Bent u op zoek naar een betrouwbare, ervaren en professionele dakwerker in Hasselt? Bij Beworx.be kunt u rekenen op kwalitatieve dakwerken, een efficiënte werkwijze en een uitmuntende service. Vraag nu uw gratis offerte aan bij Dakwerken Hasselt!

google reviews

Thomas Bangels
2023-12-05
Wij zaten met een lek dichtbij onze elektrische installaties. Beworx is snel kunnen langskomen en heeft dit zeer goed opgelost. Telefonisch waren ze goed bereikbaar. Zowel de zaakvoerder als de dakwerkers waren steeds vriendelijk.
Mathias De Smet
2023-04-21
Telkens zeer responsief. Snelle, correcte en vriendelijke service! Wij zijn zeer tevreden!
Marina Pak
2022-12-28
Профессионалы в своей работе, качественная работа, самое главное, все оставляют в чистоте после окончания работ, спасибо Аслан и Анатолий! Absolute aanrader!
Josse Roger
2022-08-07
Snelle en zeer correcte service.
C Catala-De Schepper
2022-06-06
Snelle opvolging (contact, offerte, plaatsbezoek, uitvoering werken), goede opvolging, correcte feedback, professioneel en proper afgewerkt
Dimi
2021-11-24
Perfecte snelle service, vakkundige werkmannen en correcte opvolging. Thanks Aslan

wij werken onder andere met:

Stap  voor stap Offerte aanvraag

01

AANVRAAG OFFERTE

Na uw offerteaanvraag plannen we een afspraak op uw locatie. We bespreken uw wensen en beoordelen de situatie, om een nauwkeurige offerte op te stellen.

02

DUIDELIJKE OFFERTE

Onze offerte bevat gedetailleerde informatie over de gebruikte materialen en de kostenstructuur. We garanderen volledige transparantie in onze prijsopgave 

03

AKKOORD & START

Na goedkeuring van de offerte, informeren we u gedetailleerd over de uitvoering, de planning en onze aanpak. U heeft één vast aanspreekpunt tijdens dit project

Contact